sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Kuntavaaleissa Tampereella 2021 on valinnan paikka: Tuetteko keskustaa vain kävelijöille pyöräilijöille?Kuntavaaleissa Tampereella 2021 on valinnan paikka: Tuetteko keskustaa vain kävelijöille ja pyöräilijöille, jotka asuvat keskustassa?

https://kuntavaalit-Tampere-2021.blogspot.com

Olisi aika palauttaa parkkiruudut laajennetuin parkkioikeuksin sekä Laukontorin, Tammelantorin, sekä Keskustorin laidoille ja alueille?

Olisiko aika kysyä suoraan äänestäjiltä, ilman puoluebyrokratian maksettuja (lahjottuja) kusitolppia?

Tampereen rantarakentaminen on kovasti ristiriidassa rantojensuojelun kanssa. Näin tehtiin Kekkosenväylän kohdalla ja näin ollaan tekemässä Lielahden keinosaarien kanssa.

Sopii kysyä, eikö Tampereella ole tilaa rakentaa maalle mikä ei ole ryöstetty makealta vedeltä?

Vesistöt, elintarvikeomavaraisuus, huoltovarmuus ne ovat tärkeitä asioita kullekin kunnalle ja kansakunnalle. Liika Kiinariippuvaisuus on nähty kevään 2020 aikana.Kun huoltovarmuus unohdetaan: Tauteja koronan, sarsin, kuolemaa kyllä on tarjolla ja epävarmaa tulevaisuutta kiinakytköksin muutakin kuin uiguureille ja tiibetiläisille.Humanisti historioitsija kuntavaaliehdokas Isänmaan Asialla Seppo Lehto Tampere

https://kuntavaaliehdokas-Tampere-2021.blogspot.com
Kuntavaaliehdokas Tampere 2021

Tampereelle liikkumisvapaus takaisin kunniaan yksityisautoilu sallien eri muodoissaan. Onhan erikoista että Afrikan poppamiehilläkin on isompi liikkumisoikeus alueillamme?
http://yksityisautoilu-tampereen-keskustaan.blogspot.com/

---------
Kuntavaaleissa ehdolle aitoja suomalaisia ilman taikamattovirityksiä esim Seppo Lehto tamperelainen humanisti historioitsija, jolla yleissivistystä enempi kuin punahuulihallituksella, joka tuhlaa kansanvarallisuuttamme velkaannuttaen maatamme Italian, Kreikan etc Afrikan hyväksi.

Vastustakaamme yhdessä "mamuttamista" ja islamisaatiota:


Huk Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere 2021
http://Kuntavaaliehdokas-Tampere-Lehto-Seppo.blogspot.com/

Tamperelaisten suomalaisten asialla, ole sinäkin?

https://kuntavaaleissa-tampereella.blogspot.com/
--------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti