maanantai 29. kesäkuuta 2020

Kuntavaaleissa Tampereella 2021 toistuu se sama vanha: Sananmukaisesti "Pekka Parka, pelokas ja arka" paskahousuja kuntavaaliehdokkaina pilvin pimein eri puolueissa

Kuntavaaleissa Tampereella 2021 toistuu se sama vanha: Sananmukaisesti "Pekka Parka, pelokas ja arka" paskahousuja kuntavaaliehdokkaina pilvin pimein eri puolueissa 😉 Ja kas taas ihmetellään "nukkuvien" määrää joka monasti liki 40-50% kuntavaaleissakin. Olisikohan aika kyseenalaistaa puolueiden portinvartijoiden "demokraattisuus" mutapaskan ja islamistien lapijoijina keskuuteemme?

Kuntavaaliehdokas Tampere Huk Lehto Seppo historioitsija yhteiskuntakriitikko, moniosaaja ilman pigmenttivikoja ;) valkoisemman tulevaisuuden asialla, ilman aluastiaa ja puoluekirjaa
https://Kuntavaaliehdokas-2021-Tampere.blogspot.com

Kuntavaaleissa Tampereella teillä on mahdollisuus tehdä omat listat 10 kannattajaa ko listalle ja näin olette ehdokas, sitten vain yhteislistalaisia keräämään niin näin ohitetaan puolueiden sovjet-ajan paskohousujen "portivartijat", jotka voivat vanhoja vehkeitään venytellä vaikka pumpattavien barbaroiden tai kuppasta vittuaan mustalla dildolla jyystäessään ;) edessun taa sisään Ryssä- ja neekeri-sanojen peloissaan ;)?


Ohessa kuva juuri ennen kuin totaalinen koronavirushysteria alkoi 23.3.2020 vain hetkeä ennen operaatiota Taysissa. Tukivyö on vielä käytössä kesäkuun 2020 loppuun lääkärin suosituksesta.
Kuntavaaleissa Tampereella 2021 valitse viisaasti:
https://kuntavaaleissa-Tampereella-2021.blogspot.com valitse arvokkaasti aitosuomalainen vaihtoehto ajamaan suomalaisuusasiaa grynderimafiaa ja punavihervalhetta vastaan?

Kuntavaaliehdokkaanne Seppo Lehto varmasti #WhiteLivesMatters

Morjestellaan, heilataan jo vanha testamentilliseen tapaan kuin Mooses, Aaron ja muut jutikkaprofeetat, paavi ja joulupukkiHistoria on hyvä tuntea eikä alistua punamädättäjien ja #BlackLivesMatters huuhaan jakajien mielettömyyksiin:


Atlantin julistuksessa vielä 1941 vannottiin 1939-rajojen pitävyyteen, no olemme nähneet ei pitäneet ns USA:n, Englannin, etc puheet, vaan annettii ns läntinen eurooppa suurelta osin ryssäläiseen isovenäläiseen miehityskurimukseen missä Suomelta, Virolta, Latvialta, Liettualta, Saksalta, Puolalta etc riistettiin totaalisesti itäisiä alueita muun aluemiehityksen lisäksi:
Ei riitä ryssäläiset isovenäläiset alueriistot veivät itsenäisen Suomen alueita ja maamme täyttäminen partalapsilla, sotarikollisilla ymv valepakolaisilla ja Lissabonin sopimuksen vastaisilla henkilöillä, joilla ei pitäisi olla mitään asiaa maamme jakovaroihin Kela-korttia myöden, vaan nyt on jo tilanne:

Vittu mitä rasismia: Saamme kokea sen että emme enää saa syödä Uncle Ben riisiäkään?Monilta unohtuu että olemme somalien imperialismin kohteena nyt ja sen että somaleilla on jo monta valtiota missä ovat enemmistönä. Pitääkö sama erhe, korjaan eroosio, ei perkele, korjaan hölmöys sallia Suomeenkin?


-------------------------------------
Kuntavaaleissa Tampereella 2021: Lehto Seppo kaupunginvaltuustoon tuellanne
https://kuntavaaleissa-tampereella.blogspot.com/

Olen suomalainen ;) en somali ;) en vaikka muuttaisin Somaliaan ;)
------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti